مزایای تغذیه ای :
ارزش غذایی و ترکیب ( بخصوص روغن ) این محصولات بسته به اجزای متشکله آنها متغییر خواهد بود . معمولا میزان انرژی در ضایعات شیرینی پزی بالا است زیرا این محصولات حاوی مقادیر زیادی قند، نشاسته و روغن هستند که مورد اخیر می تواند تا 20درصد از این ترکیبات را تشکیل دهد. ممکن است این فرآورده در طی فرآیند پخت دچار آسیب حرارتی شده و در نتیجه کیفیت نشاسته و پروتئین آن کاهش یابد . معمولا این محصولات دارای انرژی بالایی هستند که ممکن است به دلیل روغن بکار رفته در تولید آنها باشد و همین امر استفاده از آنها را در جیره های نشخوارکنندگان به شدت محدود می نماید.
خوش خوراکی :
در حالت تازه بسیار خوش خوراک هستند و اگر آسیاب شده و به صورت پودر ریز در آیند ممکن است مصرف آنها کاهش یابد.
محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای ) :
باید از مصرف محصولات حاوی روغن زیاد اجتناب نمود، زیرا از آنها می تواند منجر به کاهش قابلیت استفاده ویتامین E جیره شود. باید دقت نمود که موارد خارجی ( پلاستیک بسته بندی و غیره ) وارد محصول نگردد، در غیر این صورت دام و یا طیور دچار مشکلات گوارشی خواهند شد .