مزایای تغذیه ای :
حاوی بخشی اعظم پروتئین محلول دانه ذرت بوده و حالت مطلوب ، از آن در یک خوراک مایع است. می توان آن را با ملاس مخلوط کرد که در تنتیجه محصول نهایی از انرژی ، پروتئین و قند بالایی برخوردار خواهد بود. این ماده بدلیل خوش خوراک بودن باعث افزایش مصرف علوفه گردد.
خوش خوراکی :
خیلی خوش خوراک بوده و اندکی مزه شور دارد.
محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای ) :
غیر یکنواختی آن از نظر فیزیکی و بعضا تشکیل ژل توسط آن ممکن است سبب مشکلاتی گردد. (pH)آن پایین (5-4) و میزان پتاسیم و نمک آن بالا است که در صورت استفاده بیش از حد در جیره می تواند سبب ایجاد اسهال شود.