کنجاله آفتابگردان

بازدید: 13831

مزایای تغذیه ای :

کنجاله ی آفتابگردان حاوی سطوح خوبی از پروتئین بوده ، اما میزان اسید آمینه  لیزین آن نسبت به سویا کمتر است.میزان الیاف در این فرآوردهبالا بوده و اگر منشا این الیاف از پوشش دانه باشد ، به میزان اندکی قابل هضم خواهد بود که باید قبل از مصرف بصورت ریز آسیاب ویا خرد شوند.جدا نمودن پوسته از کنجاله ، باعث تولید فرآورده ای با قابلیت هضم و پروتئین بیشتر خواهد گردید (موسوم بهHipro sunflower). این محصول از نظر اسید های آمینه گوگرددار یعنی متیونین و سیستئین و فسفر غنی بوده ، اما لیزین آن کمتر است .از این محصول می توان در جیره های خوک و طیور استفاده نمود،اما بطور کلی برای تغذیه در جیره نشخوار کنندگان مناسب تر است ،زیرا به دلیل دارا بودن الیاف بالا ،به کاهش اسیدوز در محیط شکمبه کمک می نماید.

خوش خوراکی :

متوسط تا خوب

محدودیت های مصرف(عوامل  ضد تغذیه ای ) :

در سطوح بالا اندکی ملین است .