ملاس چغندر قند

 مزایای تغذیه ای :

 این محصول  حاوی 75-70%  ماده خشک  است که 50% از این مواد را قند ها تشکیل می دهند . میزان  پروتئین  خام  در ملاس 7-4% بوده  و بخش عمده آن شامل  ترکیبات ازته غیر پروتئنی  از جمله آمین ها  و بتائین ها ( betaines) است . این ترکیبات  باعث ایجاد بوی ماهی  در هنگام استخراج قند می گردند.

خوش خوراکی :

 خوش خوراکی  این محصول خوب بوده ، اما شیرینی آن به اندازه ملاس نیشکر نیست .

محدودیت های کاربرد :

 میزان کلر ، سدیم  و پتاسیم ، آن  بالا است . برای حیوانات به عنوان یک ترکیب ملین شناخته می شود . سطوح بالای قند موجود در آن در نشخوارکنندگان می تواند  باعث  بروز اسیدوز گردد.