دانه های تقطیری تیره ( گندم )

مزایای تغذیه ای :

 میزان انرژی  و پروتئین آن بالا بوده  و بخشی از پروتئین آن قابل  تجزیه است . میزان الیاف  قابل هضم آن در حد متوسط  است که همین امر آن را برای تغذیه  نشخوارکنندگان مناسب می نماید ، حال آنکه برای غیر نشخوارکنندگان کمتر مورد استفاده قرار می گیرد .

چون در طی فرآیند تولید از حرارت استفاده می شود ، لذا پروتئین آن در شکمبه تا حدی غیر قابل تجزیه است .

خوش خوراکی :

خوب

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

به دلیل بالا بودن  میزان مسآن (pmm150) برای تغذیه  گوسفند مناسب نیست .

هنگامی که در جیره نشخوارکنندگان استفاده می شود باید به میزان روغن غیر اشباع موجود در آن توجه نمود.