بقایای کاکائو

مزایای تغذیه ای :

 میزان پروتئین آن خوب بوده است ، اما حاوی انرژی کم  و سطوح الیاف  بالایی است.

 خوش خوراکی :

 بعضی از این فرآورده  تلخ  مزه هستند  و از این رو استفاده  از آنها  به مقادیر  توصیه شده ، محدود می گردد.

محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 عدم خوش خوراکی  و میزان بالای الیاف  باعث کاهش مصرف آن در جیره دامهای مختلف  می شود .  ماده تئوبرومین(Thebromine) بطور طبیعی  در این محصولات  وجود دارد .  این ترکیب  یک ماده  محرک بوده  و میزان آن در جیره گاوه های  شیری  باید  به حدود  700 میلی گرم  در گیلوگرم  محدود شود . اما برای  خوک ، طیور  و اسب  حتی به مقدار کم سمی است . غالبا این محصولات پتاسیم و کلسیم بالایی  دارند که هنگام استفاده ازآنها باید به این نکته توجه داشت . همچنین بقایای کاکائو نباید به مصرف تغذیه  اسب های ورزشی برسد . چون در غیر اینصورت ، آنها در تست دارویی که قبل از انجام مسابقات انجام می شود پذیرفته نخواهند شد.