پسمان حاصل از تقطیر غلات

 مزایای تغذیه ای :

 محصولی با انرژی  و پروتئین  متوسط است.  برای نشخوارکنندگان  غذایی آبدار  و خوش خوراک  محسوب  می شود.  نسبت به غلات  حاوی انرژی کمتر اما پروتئین   بیشتری بوده  و پروتئین آن از ماهیت  تجزیه پذیری  کمتری  برخوردار است.  این فرآورده حاوی سطوح بالایی از الیاف نسبتا غیر قابل هضم  و همچنین روغن است( که باعث افزایش میزان انرژی  می شود .) روغن موجود در آن غیر اشباع بوده  و در  سطوح بالا  ممکن است  باعث  کاهش اندکی در قابلیت  هضم الیاف  گردد.

 برای استفاده در جیره  های گوسفند ، گاو شیری  و گاو گوشتی  مطلوب ، اما برای طیور و خوک های جوان مناسب نیست.

خوش خوراکی :

 در حالت تازه از خوش خوراکی  خوبی برخوردار بوده و برای افزایش مصرف مخلوط علوفه مطلوب است.

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 میزان بالای مس موجود در آن(60 میلی گرم در کیلوگرم ماده خشک ) که از تقطیر مالت حاصل  می شود ، بدین معناست  که در صورت استفاده از سطوح بالای آن  در جیره گوسفند باید جوانب احتیاط  را رعایت نمود .  از نظر  میزان املاح معدنی  بجز  فسفر فقیر است.