بقایای بوجاری دانه های غلات

 مزایای تغذیه ای :

کیفیت  این محصولات معمولا خوب بوده اما همواره  قبل از استفاده در جیره دام و طیور نمونه گیری  به منظور تجزیه تقریبی کاری لازم است،زیرا ارزش غذایی  محصولات  می تواند  بسیار متغیر باشد . برای  حیوانات اهلی مطلوب است  و ارزش غذایی  آنها هنگامی که بیشتر  شامل دانه های شکسته یا کوچک  هستند  می توان شبیه دانه اصلی  بوده ، اما میزان الیاف آنها ممکن است  در مقایسه با دانه های  اصلی بیشتر  باشد.

خوش خوراکی :

 اگر محصول  حاوی  خاک باشد ممکن است مصرف آن کاهش یابد .

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 دانه هایی که عمل آوری شده و مدت زیادی مانده اند ممکن است کپک بزنند که این وضعیت  می تواند  عملکرد  و یا حتی باروری دام را تحت تاثیر  قرار دهد .  میزان مصرف آنها در جیره پلت شده ممکن است به اندازه ذرات  دانه های  الک شده بستگی داشته باشد . بطوریکه  هر چه  اندازه ذرات کوچکتر باشد . میزان مصرف آنها  در جیره پلت شده بدلیل پایین آوردن کیفیت پلت کمتر  خواهد بود. باید توجه داشت از مصرف محصولاتی که حاوی مقادیری بیش از حد دانه علف هرز هستند جدا اجتناب نمود.