علوفه گندمی خشک

مزایای تغذیه ایی :

 کیفیت علوفه ذخیره شده آشکارا به کیفیت  ماده اولیه  و نحوه نگهداری آن بستگی دارد . برای  ذخیره سازی مناسب ف  میزان رطوبت علوفه،باید حدودا تا سطح 15% کاهش یابد . گیاهان بطوری  اجتناب ناپذیر  مقداری از مواد مغذی  خود را در اثر  فعالیت های آنزیم های گیاهی  و میکروبی ، اکسیداسیون شیمیایی ، شستشو (leaching)  و آسیب مکانیکی  از دست می دهند. بنابر این ، خشک  نمودن سریع تر باعث کاهش اتلاف  مواد مغذی  در علوفه تازه می گردد. کیفیت تغذیه ای علف خشک  و به وضوح  به کیفیت  علوفه تازه ، اتلاف های ذکر شده در بالا و هر گونه اتلاف تنفسی ضمن نگهداری بستگی دارد.

خوش خوراکی :

 اگر به خوبی نگهداری شود  از خوش خوراکی خوبی برخوردار  خواهد بود .

محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای) :

 ارزش غذایی این فرآورده  متغیر بوده  و لذا انجام آنالیز  مناسب ،  قبل از مصرف ضروریست.  محصولاتی که به نحوه  مناسب تهییه نشوند  و یا به نحوه مطلوب  ذخیره نشوند،ممکن است گرد و خاکی شده  و یا کپک بزنند.  اگر محل تولید  علوفه نامشخص  باشد باید به احتمال وجود علوفه های هرز سمی در آن توجه نمود.