پودر علوفه گندمی

مزایای تغذیه ای :

 این فرآورده از نظر پروتئین  خام (17% در نمونه  های بریتانیا و 15% در نمونه های اروپایی) و الیاف قابل  هضم غنی  بوده  و خوراکی مناسب است که ارزش غذایی  محصول اولیه را بطور عمده ای  در خود حفظ  نموده  و حتی  نسبت  به آن برتری هایی دارد. کیفیت این محصول  به علوفه مورد استفاده  و مرحله برداشت بستگی دارد.مصرف این ماده غذایی pH شکمبه را کاهش نمی دهد  و لذا  برای تغذیه  به همراه  غلات ،  مناسب است ،عقیده بر این است که فرآیند خشک نمودن  باعث کاهش تجزیه پذیری  پروتئین  در شکمبه می شود  که در نتیجه این امر  مواد مغذی  بیشتری  جهت هضم در روده کوچک تامین  میگردند.  بتا-کاروتن  در این فرآورده  وجود دارد  در حدود 90-85 در صد  از انرژی  قابل متابولیسم  این  محصول  جهت  تخمیر در شکمبه  قابل دسترس است .

محصول تولید شده  در انگلستان نسبت به پلت ها  و پودر های وارداتی  که بوسیله آفتاب خشک شده و کیفیت  تغذیه ای  پایین تری  دارای پروتئین  بالاتری است.

خوش خوراکی :

خوب

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ):

اگر بصورت ریز آسیاب شود  می توان باعث کاهش  چربی شیر شود.  حرارت دهی  بیش از حد، ممکن است کیفیت پروتئین آن را تحت تاثیر قرار دهد  و لذا  باید از مصرف محصولات تیره رنگ اجتناب نمود.