ضایعات شیرینی پزی

 مزایای تغذیه ای :

 ارزش غذایی و ترکیب ( بخصوص روغن )  این محصولات بسته  به اجزای متشکله  آنها  متغییر خواهد بود . معمولا میزان انرژی در ضایعات  شیرینی پزی بالا است  زیرا این محصولات  حاوی مقادیر زیادی  قند،  نشاسته و روغن  هستند  که مورد اخیر  می تواند  تا 20درصد  از این ترکیبات  را تشکیل دهد. ممکن است  این فرآورده  در طی  فرآیند  پخت دچار آسیب  حرارتی شده  و در نتیجه کیفیت نشاسته  و پروتئین  آن  کاهش  یابد .  معمولا  این محصولات  دارای انرژی  بالایی هستند  که ممکن است  به دلیل روغن بکار رفته  در تولید آنها باشد  و همین امر استفاده از آنها را در جیره های نشخوارکنندگان به شدت محدود می نماید. 

خوش خوراکی :

 در حالت تازه بسیار خوش خوراک هستند و اگر آسیاب شده و به صورت  پودر  ریز در آیند  ممکن است مصرف آنها  کاهش یابد.

 محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 باید از مصرف محصولات حاوی روغن زیاد اجتناب نمود، زیرا  از آنها می تواند  منجر به کاهش  قابلیت استفاده ویتامین E جیره شود. باید دقت نمود که موارد خارجی ( پلاستیک بسته بندی  و غیره )  وارد  محصول نگردد، در غیر این صورت دام و یا طیور دچار  مشکلات گوارشی خواهند شد .