سیب زمینی شیرین

 مزایای تغذیه ای :

 این فرآورده حاوی انرژی بالا  است،  اما پروتئین کمی بوده ،  میزان چربی آن نیز کم ( چربی آن نسبتا غیر اشباع است )  و منبع خوب نشاسته است  و مانند سیب زمینی های معمولی  به مصرف تغذیه ی انسانی  می رسد .

 خوش خوراکی :

 خوب

 محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 معمولا فاقد عوامل ضد تغذیه ای  عمده ای بوده  هرچند که احتمال  وجود باز دارنده های تریپسین در این فرآورده گزارش شده است . اگر به مدت طولانی ذخیره شود یا میزان رطوبت آن بالا باشد  می توان باعث رشد کپک ها شود. از مصرف مقادیر زیاد آن برای تغذیه نشخوارکنندگان یاید اجتناب نمود ، زیرا باعث بروز اسیدوز خواهد شد .