سورگوم

بازدید: 10342

 مزایای تغذیه ای :

 بیشتر از دانه ها جهت تغذیه استفاده می شود ، هر چند  که از گیاه کامل هم به عنوان علوفه  می توان  استفاده  نمود.  میزان الیاف  دانه ها  کم  و از نظر  تغذیه ای  مشابه  دانه  ذرت بوده ، اما  فاقد گزانتوفیل های  مورد نیاز  طیور  تخم گذار است.

 خوش خوراکی :

 نسبتا خوش خوراک  است. سطح بالای تانن موجود در آن می تواند  باعث کاهش  مصرف شود.

 محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 دانه های قهوه ای  تیره  یا ارغوانی  حاوی مقداری  تانن هستند  که قابلیت  هضم پروتئین  را کاهش  می دهند.  سورگوم برای  استفاده  در سیستم های تغذیه ای  مرطوب  مناسب نیست. دانه سفید  رنگ سورگوم  حاوی  مقدار  تانن بوده  و از این رو خوراک ایده آل  محسوب می شوند ، اما نباید  فراموش کرد که این  دانه ها  می توانند باعث  یبوست  در دام و طیور گردند. به منظور  تعیین ارزش غذایی حقیقی سورپوم ، آگاهی از نوع واریته سورگوم ضروری است.