سیلوی ذرت

 مزایای تغذیه ای :

 میزان نشاسته آن تقریبا  بالا بوده ( بیش از 25%) ف اما میزان  پروتئین آن  کم است . میزان ماده خشک آن نیز  خوب ( بیش از 30درصد) و جهت استفاده  در مخلوط  کامل یا خوراک کامل ، منسب است و نشان داده شده که باعث افزایش مصرف  کل علوفه  در نشخوارکنندگان  می گردد  بطور طبیعی  میزان مواد معدنی  و عناصر  کمیاب  در آن کم است. مخلوط نمودن ذرت سیلویی و علوفه های دیگر باعث تحریک مصرف ماده خشک می شود.

خوش خوراکی :

خوب

 محدودیت های مصرف( عوامل ضد تغذیه ای) :

ممکن است  در هنگام برداشت، آسیب دیده یا خرد شوند . همچنین ممکن است دانه بدون این که هضم گردند. از دستگاه  گوارش  حیوان  عبور نمایند. این وضعیت بویژه در مواردی که از ذرت سیلویی  به میزان زیلد استفاده می گردد. اتفاق می افتد.  معمولا افزودن مکمل  پروتئینی  ضروری است.  همچنین  جهت تهیه ، ذرت علوفه ای در قطعات کوچک خرد می گردد. تا به خوبی فشرده شود و لذا تامین الیاف مورد نیاز  گاوهای شیری با محدودیت مواجه خواهد شد. به دلیل متغیر بودن ارزش غذایی آن ، انجام تجزیه تقریبی مناسب قبل از مصرف در تغذیه دام ضروری است.