بقایای بوجاری ذرت

مزایای تغذیه ای :

 میزان نشاسته در این محصول بالا  بوده(80%-60%) و در نتیجه  از سطوح انرژی  خوبی برخوردار است.  در این فرآورده وجود میزان بالایی  نشاسته مقاوم به تجزیه در شکمبه گزارش شده است. این محصول جهت افزایش  سطح پروتئین  شیر مطلوب  بوده  و طبق گزارشهای تقریبا 30% از نشاسته آن در شکمبه تخمیر نمی شود.

 خوش خوراکی :

 خوب

 محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 گاهی اوقات ممکن است دانه های کامل ذرت در مدفوع حیوان ظاهر شود . معمولا این مسئله  به عنوان یک مشکل مطرح نبوده و میزان ذرت  دفع شده از  سیستم گوارش در این مورد ناچیز است.