چاودار

مزایای تغذیه ای :

 محصولی با ترکیب بسیار متغیر  است .  تولید کنندگان اصولا  از روش های مختلفی  جهت عمل آوری  این محصول استفاده میکنند . چون در حین فرآوری  احتمال وجود پوسته  در آن وجود دارد .  در سطح وسیع  مورد استفاده ی تغذیه ای قرار نمی گیرد . وجود  پوسته  در این فرآورده  باعث بالا رفتن  میزان خاکستر  می شود  و لذا باید  توجه داشت  که میزان پوسته حد اقل  باشد . بطور کلی میزان انرژی  و مواد معدنی این محصول در حد خوبی است .

 خوش خوراکی :

 اندک

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 باید به احتما آلودگی آن با قارچ ارگوت (ergot) توجه نمود .