دانه های تقطیری تیره ( جو )

مزایای تغذیه ای :

 میزان الیاف  قابل هضم  آن بالاست  از اینرو  عموما  در جیره  تک معده ای  ها  مثل  خوک و طیور  استفاده  نمی شود . میزان  پروتئین  این محصول  در حد  متوسط است .  و حاوی  میزان بالایی پروتئینی  غیر قابل تجزیه (UDP) بوده ،  اما نشاسته  ان  به دلیل  که قبلا  استخراج گردیده ، کم  است . این فرآورده  بر اساس  ماده  خشک معمولا  حاوی  حدود 50ppm( میلی گرم در كیلو گرم ) مس است .

 خوش خوراکی :

 از خوش خوراکی  خوبی برخوردار است .

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد  تغذیه ای) :

 برخی از انواع  این فرآورده  جانبی  حاوی سطوح بالایی از مس (50ppm) هستند که علت ان استفاده  از  تجهیزات  و ابزار آلاتی  است که در صنایع آبجو سازی بکار  می روند. این وضعیت  ممکن است دانه های  جوی تقطیر شده را برای تغذیه  نژادهای  خاصی از گوسفند  نامناسب نماید.