سبوس برنج

مزایای تغذیه ای :

محصولی متغیر است که از  منابع مختلف بدست می آید . متغیر بودن آن بدلیل  روشهای عمل آوری  مختلف و پوسته های موجود در آن  است. میزان پوسته موجود در آن باید حداقل باشد  و بالا بودن میزان آن باعث افزایش سطح خاکستر محصول  می گردد . میزان انرژی  این فر آورده کم ، با میزان روغن 2% و سطح پروتئین 15% است. سبوس برنج تولید شده به روش مکانیکی  حاوی انرژی بیشتری بوده که به علت میزان چربی بالای آن ( حدود 10درصد ) است.

خوش خوراکی :

اندک

محدودیت های مصرف  ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

متغیر بودن ترکیب  این خوراک ممکن است استفاده از آن را در خوراک دام  و طیور محدود سازد .اگر در سطوح بالا تغذیه گردد. روغن موجود در آن میتواند  باعث نرم شدن چربی  لاشه شود. همچنین روغن موجود در آن ممکن است با میزان قابل استفاده بودن ویتامین  E به صورت یک انتی  اکسیدان  طبیعی عمل  می نماید . بنابر این ، اگر چربی موجود در برنج اکسیده شود  میزان  ویتامین   E   نیز کم می شود .