باقلای مصری

مزایای تغذیه ای :

یک منبع پروتئینی (32%) محسوب می گردد .قبل از تغذیه باید دانه های با قلا را عمل آوری نمود  تا پوشش الیافی دانه جدا گردد.

اگر این پوشش جدا نشود و در محصول باقی بماند ترکیب شیمیایی محصول را تحت تاثیر قرار می دهد . به منظور تهیه پودر اغلب از واریته های با گل سفید و زرد استفاده می شود . ممکن است افزودن متیو نین به آن ضروری باشد و قابل استفاده بودن لیزین در اثر تلاقی بین گونه ای افزایش می یابد.

خوش خوراکی :

هم واریته های شیرین این محصول و هم واریته هایی که خوش خوراک نیستند ، وجود ندارد

محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

الکالوئید ها در واریته های تلخ وجود داشته و سمی هستند ، اما در واریته های جدید  به علت بالا بودن سطح الیاف  آن عموما  مشکلی از این نظر وجود ندارد . لذا توسط حیوانات تک معده ای جوان به میزان اندکی هضم میگردد. بطور کلی همانند دیگر بقولات میزان متیونین و لیزین آن  کم است .